מתן פלג חזר להפועל ראשל"צ, הפועל חדרה השלימה שתי החתמותהמגן שב לקדנציה שלישית בעיר היין. היורדת ללאומית צירפה את ניר גואטה ועבדי פרחאת, הפועל רעננה האריכה את חוזהו של איתמר גואטה
"אף קבוצה לא רצתה לקחת את ניר ברקוביץ', גם בליגה א'"בנו של איל ברקוביץ', ליאור, דיבר על העונה של הפועל רעננה ומאמנה: "הוא השאיר אותם בליגה. אם יירדו בעונה הבאה, הוא, אבא וטום בורחים"
ניר ברקוביץ' ימשיך ברעננה: "מקווים שיעלה אותנו לליגת העל"המאמן שהצטרף לקבוצה באמצע העונה חתם לעונה נוספת, אחיו אייל המשמש מנהל מקצועי: "המטרה - העפלה לפלייאוף העליון"
בני יהודה התבססה במקום החמישי, מהפכים לכפר קאסם וראשון לציוןמנזינגה ובן שימול העניקו לקבוצה משכונת התקווה 0:2 בנוף הגליל, כפר קאסם שישית אחרי 1:3 על מכבי הרצליה, 2:3 לראשון לציון על רעננה של ברקוביץ'
"ניר לא צריך לסבול כי הוא אחי. הוא יצליח בהפועל רעננה"בלעדי לוואלה ספורט: איל ברקוביץ' מדבר לראשונה כיועץ מקצועי במועדון מהלאומית. הסיבות להצטרפותו ("מתאים לי השקט"), ההצעות שלא לקח ("פנו אליי שאנהל בעצמי") והמינוי הראשון: "בכדורגל הישראלי לא מפרידים בינינו. ניר לא מקבל עבודות כי הוא אח של איל"