חברו הטוב של מוחמד סלאח: "הוא קרוב יותר לעזיבה מהישארות"דיאן לוברן טוען כי המצרי "רואה את עצמו פורש בליברפול", אך בו בזמן "חושב שיש דברים שחסרים מצד המועדון. מקווה שזה ייפתר"
לא מי שחשבתם: מחשב העל סימן את הפייבוריטיות לזכייה באלופותלפי "אופטה", ליברפול המועמדת המובילה להניף את הגביע ואחריה ארסנל ואינטר. באיירן מחוץ לטופ 10, ומה לגבי הדו-קרב בין ריאל וליברפול?
ליברפול מתכוננת לדרבי האחרון בגודיסון פארק: "תהיה אווירה פנטסטית"לפני שאברטון עוברת לאצטדיון חדש, היא נפרדת מהבית האגדי שלה החל מ-1892 וליברפול יודעת שמצפה לה אתגר קשה. סלוט מתעקש: להדחה מהגביע תהיה השפעה (רביעי, 21:30, ספורט1)
באנגליה מבקרים: "סלוט זלזל בגביע האנגלי, זה חוסר אחריות"מנג'ר ליברפול עלה עם הרכב משני והכוכבים אפילו לא חיכו על הספסל. כעת בממלכה תוהים: "האם לקבוצה הזו יש מספיק עומק?"
"הגשמתי חלום לשחק בתור אוהד - וגם לנצח את ליברפול"קאלום רייט, קשרה של פלימות', חשף בחגיגות הניצחון על האדומים כי עלה כקמע כילד עם סטיבן ג'רארד באנפילד. מוסליץ': "אשמח ליריבה נוספת מהפרמיירליג"