קאנסלו האריך את חוזהו במנצ'סטר סיטי: "זה היה מהלך מתבקש"הקיצוני הפורטוגלי שנהנה מעונה נהדרת, ימשיך בשורות האלופה לפחות עד 2027: "למדתי כאן איך להיות שחקן יותר ורסטילי ומגוון"
ז'ואאו קאנסלו הותקף בביתו על ידי פורצים: "ארבעה פחדנים פגעו בי"מגן מנצ'סטר סיטי חשף את המקרה הטראומתי ותיעד את עצמו עם חתכים בפנים: "לא מצליח להבין את הרשעות של אנשים". יחמיץ את ארסנל?
שערים מרהיבים למנצ'סטר סיטי נגד אברטון, 1:2 לטוטנהאם על לידסהאלופה הביסה 0:3 את הטופיז ושבה למקום השני לפני המשחק המכריע נגד פריז סן ז'רמן. בישול ענק של קאנסלו לסטרלינג (44), רודרי (55) הפגיז וברנרדו סילבה (86) חתם. מהפך וניצחון ליגה ראשון לקונטה כמאמן התרנגולים
ז'ואאו קאנסלו חיובי לקורונה, דיוגו דאלוט יחליפו בסגל נבחרת פורטוגלהמגן הימני הבכיר בסגל נכנס לבידוד ויוחלף על ידי שחקן מילאן. דיוגו ז'וטה: "ההתקפה שלנו - הטובה בתולדות פורטוגל"