"העצבים מההפסד הרתיחו אותי, עד שהרגשתי שאני לא יכול לנשום"מירצ'ה לוצסקו סיפר על רגעי האימה באימון נבחרת רומניה שהפכו את ההפסד לטורקיה לאחרון בקריירה שלו: "אני בסדר, אבל זה נגמר"
דרמה בנבחרת רומניה: מירצ'ה לוצ'סקו התמוטט באימון ואושפזהמאמן בן ה-80 איבד הכרה במהלך שיחה עם השחקנים, אובחן עם הפרעות קצב לב ויישאר להשגחה בבית החולים. לפני כמה ימים הבהיר למה הוא ממשיך לאמן למרות מצבו הרפואי: "לא אלך כמו פחדן"
הושפל בשידור בברצלונה: "רציתי לחנוק את המאמן עם המיקרופון"רזבאן ראץ, מגן העבר של שחטאר דונייצק, נזכר איך מירצ'ה לוצ'סקו האשים אותו לעיני המצלמות אחרי התבוסה 5:1 בליגת האלופות ב-2011: "הדחף הראשון היה להגיב פיזית, אבל הבנתי שזה יהיה סוף הקריירה שלי"
מירצ'ה לוצ'סקו הפסיד עם דינמו קייב, התפטר - והודיע על פרישה מאימוןהרומני בן ה-78 נכנע 1:0 בידי שחטאר דונייצק ובמסיבת העיתונאים הפתיע: "החלטתי לסיים את הקריירה, מקווה שחלק ממני יישאר בכדורגל האוקראיני"
לוצ'סקו: "ברצלונה רחוקה מהרמה הנדרשת כדי לזכות בליגת האלופות"מאמן דינמו קייב נחרץ לקראת המפגש בקאמפ נואו (22:00, ספורט 5): "באיירן, סיטי ופ.ס.ז' פייבוריטיות". מסי צפוי לנוח, טר סטגן יחזור?