באלוטלי תוקף את ויירה: "הוא פחד שאבקיע ולא סבל אותי"החלוץ הצבעוני יצא נגד הצרפתי שאימן אותו בגנואה ומיעט להעניק לו דקות: "זה רק אגו. הפריע לו שדיברו עלי והוא רצה להיות במרכז הבמה"
הפתעה במוזיאון הלובר: הקריירה החדשה של מריו באלוטליצפו: החלוץ האיטלקי הפרובלמטי, שנמצא כרגע ללא קבוצה, ניצל את הזמן הפנוי כדי לערוך הופעת בכורה כדוגמן מסלול בפריז
באלוטלי עצבני: "אולי מישהו כאן צריך לפגוש את מריו המרדני בן ה-16"החלוץ לא נספר בגנואה ושלח מסר ככל הנראה למאמנו פטריק ויירה, איתו התעמת גם בניס: "אולי יבין מה באמת המשמעות של חוסר כבוד"
הקריסה של חכים זייש נמשכת, קאסמירו מבוקש בסרייה Aהמרוקאי בדרך לאמירויות, רומא גיששה בסביבת הברזילאי. אנסו פאטי מועמד לשתי קבוצות טורקיות, באלוטלי יחליף קבוצות באיטליה?
"אתם מוכנים?": התזכורת של באלוטלי, 13 שנה אחרי ששרף את ביתוהחלוץ הפרובלמטי של גנואה הצטלם לקראת השנה החדשה עם קופסאות זיקוקים ותייג את מנצ'סטר סיטי, במדיה שיחק בעת האירוע ב-2011 שלאחריו כבש בדרבי וחשף את החולצה האייקונית